Adress:

Servitum AB
Häggvägen 2,
802 69 Gävle

Telefon:

026-420 34 01
026-420 34 02

ELINSTALLATIONER | SERVITUM GÄVLE

Elinstallationer

Vi kompletterar din elanläggning efter dina behov och önskemål. Det kan vara allt från traditionell elinstallation till modernare anläggningar.

kontakt

  • Belysning utomhus, även träd och fasader
  • Försäljning och installation av vitvaror
  • Installation av vägguttag, strömbrytare och dimmer
  • Försäljning och installation av bastuaggregat med tillbehör
  • Åskskydd och skydd mot nätöverspänning och strömspikar kan vara en god investering och billig försäkring mot skador. När blixten slår ner i el- eller telefonnätet utlöser den en överspänning som kan skada TV-apparater och andra elektroniska apparater i ditt hem.
  • Jordfelsbrytare är en billig livförsäkring med brandskydd - ett bra komplement i en elinstallation. En jordfelsbrytare bryter snabbt strömmen om någon apparat blir spänningsförande och minskar risken för att du eller någon i din omgivning skadas av elen.

Vi har ett brett kundsegment och erbjuder våra tjänster oavsett branch

Elinstallationer Bygg & Bostäder

Vi erbjuder alla typer elinstallationer och teleinstallationer vid nybyggnationer, tillbyggnad och reparationer av villor, fritidshus, garage, uterum samt övriga utrymmen. 

Elinstallationer Verkstäder

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, tele-installationer, belysning, högspänningskraft samt telekommunikation och datakommunikation.

Elinstallationer Butiker

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, installation av ergonomisk belysningsarmaturer oavsett typ, installation larm och kameraövervakning

Elinstallationer Processindustrin

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, tele-installationer, belysning, högspänningskraft samt telekommunikation och datakommunikation vid byggnationer.

Elinstallationer Kontor

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, installation av ergonomisk belysnings-armaturer, installation larm och kameraövervakning, datanät och fibernät

Elinstallationer Restauranger

Vi erbjuder allmänna elinstallationer, installation av belysningsarmaturer oavsett typ, installation larm och kamera-övervakning, elinstallation av köksutrustning

ROT-avdraget

Tveka inte att fråga om det är något annat du funderar över. Som ägare av småhus eller bostadsrätt kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget för att få halva arbetskostnaden skattesubventionerad. ROT-avdraget avser bygg- och reparationstjänster t.ex. elinstallationer vid om- och tillbyggnation.
Läs mer på www.skatteverket.se

Servitum innehar f-skattebevis och är momsregistrerat org nr: 556929-7640