Adress:

Servitum AB
Häggvägen 2,
802 69 Gävle

Telefon:

026-420 34 01
026-420 34 02

INSTALLATION GOLVVÄRME ELVÄRME | SERVITUM GÄVLE

Golvvärme/ Elvärme

Vi kan hjälpa dig med installation av infravärme, värmefläktar samt värmekabel till hängrännor och stuprör. Dessutom installerar vi golvvärme, handdukstorkar och elradiatorer.

golvvarmeGolvvärme

Generellt kan man säga att elektrisk golvvärme i golvet är en bra lösning vid renovering och tillbyggnad. Gäller det större ytor eller t o m hela huset kan vattenburen golvvärme vara ett alternativ. Anledningen är anläggningskostnaden ställd mot driftskostnaden. På mindre ytor tar det som regel många år innan vattenburen golvvärme börjar bli lönsamt. På sådana små ytor som t ex i badrum, duschrum och våtutrymmen finns det dessutom andra fördelar med elektrisk golvvärme. Där vill du ha ett skönt varmt golv hela året.

Det är idag enkelt att köpa ett komplett 230 volts golvvärmepaket. Många tror helt felaktigt att man kan lägga ledningarna själv och sedan få installationen kontrollerad av en elinstallatör.

Installation av värmekabel eller värmefolie får endast göras av behörig elinstallatör.

ROT-avdraget

Tveka inte att fråga om det är något annat du funderar över. Som ägare av småhus eller bostadsrätt kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget för att få halva arbetskostnaden skattesubventionerad. ROT-avdraget avser bygg- och reparationstjänster t.ex. elinstallationer vid om- och tillbyggnation.
Läs mer på www.skatteverket.se

Servitum innehar f-skattebevis och är momsregistrerat org nr: 556929-7640