Adress:

Servitum AB
Häggvägen 2,
802 69 Gävle

Telefon:

026-420 34 01
026-420 34 02

ELSERVICE GÄVLE | SERVITUM AB

Elservice med Servitum AB för villan, bostadsrätten och fritidshuset

Behöver du service av värmeanläggning, vitvaror eller belysning, hemma eller i företaget? Ring oss - vi löser de flesta problem och ställer självklart upp när det krisar! Vid renovering eller ombyggnad kan vi också hjälpa till.

Låt oss eltesta din bostad

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-föredatum? 
Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.

Hur elsäkert är ditt hem?

Är du alldeles säker på att din familj, släkt och vänner inte riskerar att få ström genom kroppen på grund av exempelvis en sprucken gummiisolering på en sladd eller att skadedjur har förstört kablar, kopplingar är felaktigt utförda och att jordade uttag saknas? 
Kan du helt lita på att din bostad inte börjar brinna genom att elsystemet belastas mer än det byggdes för? 
Har du installerat exempelvis inbrottslarm, infravärme på uteplatsen, automatisk utebelysning eller tidur för motorvärmare? Men inte dimensionerat elanläggningen därefter.

ROT-avdraget

Tveka inte att fråga om det är något annat du funderar över. Som ägare av småhus eller bostadsrätt kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget för att få halva arbetskostnaden skattesubventionerad. ROT-avdraget avser bygg- och reparationstjänster t.ex. elinstallationer vid om- och tillbyggnation.
Läs mer på www.skatteverket.se

Servitum innehar f-skattebevis och är momsregistrerat org nr: 556929-7640