Elinstallationer

Professionella Elinstallationer i Gävle av Servitum Elinstallationer

På Servitum Elinstallationer erbjuder vi omfattande elinstallationstjänster för både inomhus- och utomhusmiljöer i Gävle. Vårt mål är att leverera högkvalitativa och säkra lösningar som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.

Installation av Belysning: Inomhus och Utomhus

Vi specialiserar oss på installation av belysning, både inomhus och utomhus. Oavsett om du behöver allmän belysning i ditt hem, ljussättning av träd i trädgården eller dekorativ fasadbelysning, kan vi hjälpa dig att skapa en stämningsfull och funktionell miljö.

Installation av Vitvaror

Låt oss ta hand om installationen av dina vitvaror. Vi säkerställer att dina nya apparater installeras korrekt och säkert, så att du kan njuta av deras fulla kapacitet utan problem.

Installation och Utbyte av Vägguttag, Strömbrytare och Dimmrar

Vi utför både installation och utbyte av vägguttag, strömbrytare och dimmrar. Genom att uppgradera dessa komponenter kan du förbättra både säkerheten och bekvämligheten i ditt hem.

Försäljning och Installation av Bastuaggregat med Tillbehör

Vi erbjuder försäljning och installation av bastuaggregat med tillbehör. Med vår expertis får du en optimal bastuupplevelse med säker och effektiv installation.

Åskskydd och Skydd mot Överspänning

Skydda dina elektroniska apparater med våra åskskydd och skydd mot överspänning och strömspikar. När blixten slår ner i el- eller telefonnätet kan en överspänning skada dina TV-apparater och andra elektroniska enheter. Vårt skyddssystem fungerar som en billig försäkring mot sådana skador.

Jordfelsbrytare: En Billig Livförsäkring och Brandskydd

En jordfelsbrytare är en viktig säkerhetsåtgärd i varje elinstallation. Den bryter snabbt strömmen om någon apparat blir spänningsförande, vilket minskar risken för elskador. Jordfelsbrytare är särskilt viktiga i uttag utomhus, i badrum och för golvvärme. De erbjuder både livförsäkring och brandskydd, vilket gör dem till ett ovärderligt komplement i ditt hem.

Kontakta Oss för Dina Elinstallationer i Gävle

Vi på Servitum Elinstallationer är dedikerade till att leverera säkra, pålitliga och kostnadseffektiva elinstallationer. Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert eller om du har några frågor om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina elinstallationsbehov i Gävle.

Servitum Elinstallationer – Din expert på elinstallationer i Gävle.

 

 

Kontakta oss:

026 420 34 00

info@servitum.se

Kanalvägen 6, 80309

Gävle

Organisationsnummer: 556929-7640

Fakturor@servitum.se