Golvvärme, elvärme

Golvvärme

Installation av Golvvärme i Gävle av Servitum Elinstallationer

På Servitum Elinstallationer erbjuder vi professionell installation av golvvärme i Gävle. Vi hjälper dig att skapa ett behagligt och energieffektivt inomhusklimat året runt. Vårt team av erfarna tekniker säkerställer att din golvvärme installeras korrekt och effektivt för optimal prestanda och komfort. Dessutom är vi en "Garanterad Installatör" via Ebeco, vilket innebär att vi uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet.

Fördelar med Golvvärme

Att installera golvvärme ger flera fördelar:

Komfort: Golvvärme ger en jämn och behaglig värmefördelning i hela rummet, vilket eliminerar kalla golv och skapar en trivsam miljö.

Energieffektivitet: Golvvärme är ofta mer energieffektivt än traditionella värmesystem eftersom det arbetar vid lägre temperaturer och minskar energiförbrukningen.

Platsbesparande: Med golvvärme slipper du radiatorer på väggarna, vilket ger dig större frihet i din inredning och mer användbart utrymme.

Hälsosammare Inomhusluft: Golvvärme minskar cirkulationen av damm och allergener, vilket kan förbättra inomhusluftens kvalitet.

Typer av Golvvärme vi Installerar

Vi erbjuder installation av olika typer av golvvärme för att passa dina specifika behov och förutsättningar:

Elektrisk Golvvärme: Idealisk för mindre ytor eller vid renovering, eftersom den är lätt att installera under befintliga golv.

Vattenburen Golvvärme: Perfekt för nybyggnationer eller större ytor, där ett vattenburet system kan anslutas till din befintliga värmekälla för maximal effektivitet.

Installation och Underhåll av Golvvärme

Vår process för installation av golvvärme börjar med en noggrann planering och rådgivning för att säkerställa att systemet anpassas efter ditt hem och dina behov. Vi använder endast högkvalitativa material och komponenter för att garantera lång livslängd och pålitlig prestanda.

Som en "Garanterad Installatör" via Ebeco, kan du vara säker på att vi följer de högsta standarderna för installation och säkerhet. Efter installationen erbjuder vi även underhåll och service för att säkerställa att din golvvärme fungerar optimalt. Regelbunden kontroll och underhåll kan förlänga livslängden på systemet och säkerställa att det fungerar effektivt och utan problem.

Kontakta Oss för Dina Golvvärmebehov i Gävle

Vi på Servitum Elinstallationer är dedikerade till att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva golvvärmelösningar. Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert eller om du har några frågor om våra golvvärmetjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en varm och bekväm hemmiljö i Gävle.

Servitum Elinstallationer – Din expert på golvvärme i Gävle.

 

     

 

 

 

Kontakta oss:

026 420 34 00

info@servitum.se

Kanalvägen 6, 80309

Gävle

Organisationsnummer: 556929-7640

Fakturor@servitum.se