Snösmältning tak

 


 

Snö- och Issmältning på Tak

Professionell Installation av Snö- och Issmältning på Tak i Gävle av Servitum Elinstallationer

Servitum Elinstallationer erbjuder professionell installation av snö- och issmältningssystem på tak i Gävle, vilket säkerställer säkerhet och minimerar skador orsakade av snö och is under vintermånaderna. Vi är stolta över att vara en "Garanterad Installatör" via Ebeco, vilket betyder att vi uppfyller de högsta standarderna för installation och säkerhet.

Våra Snö- och Issmältningstjänster

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för snö- och issmältning inklusive:

    • Installation av värmekablar: Effektiva värmekablar installeras strategiskt på taket för att förhindra isbildning och snöansamling.

Automatiska Reglersystem: Integration av smarta reglersystem som övervakar väderförhållanden och aktiverar smältningen vid behov.

  • Energieffektiva Lösningar: Användning av energieffektiva teknologier för att minimera driftskostnader och maximera prestanda.

Varför Välja Oss?

Expertis och Erfarenhet: Vårt team består av erfarna tekniker med kompetens inom snö- och issmältningssystem.

Hög Kvalitet: Vi använder endast högkvalitativa material och avancerad teknik för att säkerställa pålitlig och långvarig prestanda.

  • Säkerhet och Trygghet: Som "Garanterad Installatör" via Ebeco, följer vi strikta säkerhetsstandarder för att säkerställa säkerheten för din fastighet.

Kontakta Oss för Din Snö- och Issmältning på Tak i Gävle

Kontakta Servitum Elinstallationer för en kostnadsfri konsultation och offert för snö- och issmältning på tak i Gävle. Besök vår kontaktsida för mer information eller ring oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina behov av snö- och issmältningssystem.

Servitum Elinstallationer – Din partner för pålitlig snö- och issmältning på tak i Gävle.

 

Kontakta oss:

026 420 34 00

info@servitum.se

Kanalvägen 6, 80309

Gävle

Organisationsnummer: 556929-7640

Fakturor@servitum.se