Golvvärme, elvärme

Generellt kan man säga att elektrisk golvvärme i golvet är en bra lösning vid renovering och tillbyggnad.

På mindre ytor tar det som regel många år innan vattenburen golvvärme börjar bli lönsamt. På sådana små ytor som t ex i badrum, duschrum och våtutrymmen finns det dessutom andra fördelar med elektrisk golvvärme. Där vill du ha ett skönt varmt golv hela året.

Det är idag enkelt att köpa ett komplett 230 volts golvvärmepaket. Många tror helt felaktigt att man kan lägga ledningarna själv och sedan få installationen kontrollerad av en elinstallatör. Så är det inte - för att alla garantier ska gälla krävs det att golvvärmen installeras av en elektriker.

Alla vet att det är skönt att sätta fötterna på ett varmt golv. Men det finns fler fördelar med golvvärme. Om fötterna är varma blir hela kroppen glad. Den optimala värmefördelningen för oss människor är varma fötter och svalt huvud. Vi mår som bäst när det är svalare i huvudhöjd och varmare om fötterna. Bara med golvvärme får du just precis en sådan värmefördelning.

     

 Servitum har fått märkningen Garanterad installatör av Ebeco eftersom vi gör dokumenterade och säkerställda installationer.

 

 

Kontakta oss:

026 420 34 00

info@servitum.se

Kanalvägen 6, 80309

Gävle

Organisationsnummer: 556929-7640

Fakturor@servitum.se

Please publish modules in offcanvas position.